Martin Carlstedt R.I.P.

Du skulle fyllt 19år idag, bror.
Jag tände ljus för dig

27/11 -08

Jag vet att du gillar't (a)
Travis van winkle

Lalalalala

Hej, !

24/11 -08

Granne ©







21/11 -08

Who doesn't long for someone to hold,
who knows how to love you without being told.
somebody tell me why I'm on my own,
if there's a soulmate for everyone.

Fräckis ur Berts andra fräckisbok :)

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.
"Kära mamma och pappa, jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit med min nya pojkvän. Jag har funnit den sanna kärleken och han är underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatuering och hans stora motorcykel! Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig. Jag har också förstått att marijuana inte alls är så farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården). Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som hellst. Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte oroa er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så jag ska bli skådespelerska!!!! Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som älskar djur, det kan ju knappast bli bättre!).
Oroa dig inte mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv. Nån gång så kommer jag och hälsar på er så ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss, Emma.

P.S. Pappa, detta var inte sant - Jag är faktiskt bara över hos sandra och kollar på tv. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,  - ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!!!
Puss på dig"




Snacka om ett bra sätt att få pappan vättskrämd XD HAAHHAHA

19/08 -08

Nejmen oj, vår trappa har tappat sitt underliv :O

15/11 -08

Valsta/Syrianska - BKV   1-6
                          
                           Micke
Nån                       Marcus
                              Marcus
                                   Johannes
                              Marcus
                            Simon

GOOD SHIT!

Riktigt bra låt, fast den är på japanska.
Den är värd sina 4 minuter.
Så, jag tycker du ska lyssna på den :)


Typ nått i den stilen:P


bilder från 31/10 -08

Bättre sen än aldrig, right? Här kommer iallafall några bilder från när jag och emil var på simple plan på annexet i sthlm:)
















8/11 -08

Dålig kväll på unkan idag. för mkt folk inne i kiosken.

Idag kändes det dock som att Matte undvek mig det mesta av kvällen. Men vi började prata iallafall innan det stängde.
Vi har vanligtvis umgåtts bara vi två nästan hela kvällarna. Men nu försvann han när jag dök upp. Vet han nånting som inte jag vet? Förmodligen är det bara jag som är paranoid och rädd att han ska sluta umgås med mig och jag ska behöva sluta träffa honom. Vet inte vad ja skulle göra om han sa att han inte ville umgås med mig nå mer. Skulle förmodligen bryta ihop och aldrig mer gå till unkan. Det skulle bli som att förlora en bästa vän och en storebror.

nej usch. Nu blev ja bara negativ. De kanske e bäst att sluta oroa sig och hoppas på att nästa fredag det är unkan att vi kan umgås igen som vi brukar. Känner jag då att han inte vill, så måste jag prata med honom, lista ut vad som e fel.
Annars kanske det är bäst att om vi glider isär, är det bara att acceptera det och leva vidare. För livet fordsätter väll även om man förlorar någon man bryr sig om. Eller?


5/11 -08 Lite random bilder. Rensar datan ;)















RSS 2.0